jan 05 2010

Szilveszteri retro parádé

Nem mondható el hogy az utolsó évek szilveszterei nagyon odabaszósra sikeredtek volna. A mostani aztán főleg nem, mer' zuhogott az eső, és nagyon az utcán se lehetett ez miatt dobálgatni a pirate petárdákat. Azért a sok kis csuklyás kalaposgomba kísérletezgetett vele több-kevesebb sikerrel. A tavalyi se volt valami adrenalindús, akkor házibuláj volt a terítéken. Nem úgy mint anno öt vagy hat éve tökömsetudja már, amikor az utcán csapattunk az akkori kollégákkal.

Persze az elején mindenki nyolc felé szakadva indult el, aztán pár tella és jókora sms áradat után csak sikerült kitalálni hogy hol kéne ütközni. Így is lett, koccantunk is a Kárpát sztríten. Lehettünk köbö heten vagy nyolcan faszomse tudja már. Szevasz geci, na csak sikerült találkozni a hülye fejetekkel. Jaja, basszameg, mi a faszt csináltatok idáig hol a gennybe keveregtetek he? Mindegy húzzunk a gecibe valamerre, Szedi van még piád? A hellóbaszdmegek után kezdésnek pedig a Szencsei Zoli házibuijába meginvitáltuk magunkat, pedig úgy nemigazán voltunk meghívva oda. Csak hallatszott a decibeláradat és az hogy jól bebaszott emberpalánták ropják bent a szketmenre, aztán valamelyiknek eszébe jutott közölünk hogy ez a Szencsei háza geci, azt megindultunk befele ahogy illik, kopogás nélkül ajtónyitás búék van geci, szevasz Zolikám most mi a faszér' kapod fel így a vizet mi? Ahogy sorba estünk be ugyanabba a sorrendbe dobáltak is ki minket, mint a huzat, hogy mégis mi a kurvaanyját képzelünk mi. Na miután ránkbaszták az ajtót eléggé fel voltunk azért háborodva hogy mégiscsak ismerjük mi mindannyian a Zolikát, hogy lehet ekkora gennyláda érted. Azt az ajtajuk előtt állva észrevettük hogy a bent ünneplő társaság bizony kint tárolja a piákat a teraszon elhelyezett asztalokon, úgyhogy mivel eléggé fel lett baszva az agyvizünk, a Big Zsolti rá is húzott egy jó nagyot a Torinis üvegre, és azzal a mozdulattal csúsztatta is be a kabátja alá. Nem volt kevés a dobozos sörökből sem, így hát mindeki annyit vitt amennyit csak tudott vagy elbírt. Igazából a zsebünket eléggé lehúzta, úgyhogy egyszercsak az az ötlet támadt hogy mindenki a kabátújjába pakolja bele őket. Ezt nevezem árufeltöltésnek halljátok höhö mondta a Big, és megfelelő feltankolás után le is léptünk onnan vissza az utcára és bontogattuk az újonnan beújított piákat. A sörösdobozok is sziszegtek csak, de az ital hamar kicsapott pár arculatot a bandából. Fogyott is gyorsan mer' a sok sörtöl meg más töménytől a kabátújjba úgy mentünk mint valami kibebaszott robotgép. A Big meg a Hecz Bali az kiterült az út mellé a fűbe és mondogatta hogy hagyjuk ott őket, merhát' ők már felállni azt nem fognak tudni, de majd kitalálnak valami olyasmit hogy az ufók ott tették ki őket vagy mi. Otthagyni meg nem hagyhattuk ott őket mégse, ugyanis aznap éjjel kurva hideg volt reggelre meg a földbe fagyott volna a seggük, csak sikerült őket elcipelni hazáig. Egyre csak fogytak az emberek, a piával egyenes arányosságban a végére már csak én maradtam meg a Szedinger aki a malom előtt négykézláb csúszott hogy hallod várjá' má' várjál. Miután egy fél óra után odakúszott, oda is ásított egy bődületeset az aszfaltra, de hát ki nem szarja le, Szilveszter van vagy mi. 

Mindenesetre tanulság az ebből nem sok van, max annyi hogy ne basszatok be állat módjára. Az se árt, ha a házibuliba meg vagytok hívva. A lényeg az hogy ez az újévi első posztom, szóval Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://guardian.blog.hu/api/trackback/id/tr351643013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CukojBojsÓ 2010.01.09. 13:16:58

De állatok vagytok :DDD
Jót nevettem rajta ^^
Lámpabúra :$ <33 :D xD
süti beállítások módosítása